Flors i tranquil·litat als cementiris manacorins

L’Ajuntament ha deixat instal·lar enguany paradetes de flors i ciris a l’entrada

Tranquil·litat i pocs embossos. Aquest ha estat el panorama durant tot el matí de Tots Sants al cementiri municipal de Son Coletes i al Parc de l’Auba de Manacor. Aquesta vegada i excepcionalment, l’Ajuntament, per tal de mantenir la tradició de visitar i dur flors als familiars finats, ha facilitat enguany i de forma excepcional mitjançant un ban municipal, la posada de paradetes de venda de flors a l’esplanada de l’entrada. Això sí, seguint una serie de requisits, com el fet de ser representants legals d’un negoci de floristeria i cereria, deixar l’espai en les mateixes condicions de neteja, hi haver presentat una sol·licitud al consistori.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad