Flors i tranquil·litat als cementiris manacorins

L’Ajuntament ha deixat instal·lar enguany paradetes de flors i ciris a l’entrada

Tranquil·litat i pocs embossos. Aquest ha estat el panorama durant tot el matí de Tots Sants al cementiri municipal de Son Coletes i al Parc de l’Auba de Manacor. Aquesta vegada i excepcionalment, l’Ajuntament, per tal de mantenir la tradició de visitar i dur flors als familiars finats, ha facilitat enguany i de forma excepcional mitjançant un ban municipal, la posada de paradetes de venda de flors a l’esplanada de l’entrada. Això sí, seguint una serie de requisits, com el fet de ser representants legals d’un negoci de floristeria i cereria, deixar l’espai en les mateixes condicions de neteja, hi haver presentat una sol·licitud al consistori.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad