El ConectaBalear vol recuperar sensacions de victòria a Sòria

L’equip de Jaume Febrer espera poder desplegar el seu joc i aprofitar possibles badades del Rio Duero

El ConectaBalear CV Manacor necessita aquest cap de setmana a Sòria recuperar les sensacions que ha tingut quan ha desplegat el seu millor joc, i passar pàgina de les dues derrotes viscudes a Manacor, especialment la del passat cap de setmana, davant un Illa Grau que va jugar sense pressió i va saber remuntar un partit molt igualat entre els dos equips.

Els jugadors de Jaume Febrer viatgen a terres del Duero per plantar cara a un Sòria que ha experimentat renovacions a la plantilla i que s’està confirmant com un conjunt clarament ambiciós per estar a la part alta de la classificació. Per a Febrer, el partit de demà ha de ser la confirmació dels bons resultats que el ConectaBalear sap oferir fora de casa, tal com va demostrar a Almoradí. “Competirem al màxim nivell, intentant que la mala sort que hem viscut amb les baixes que hem patit es noti el menys possible, i sumar punts fora de casa ja que en el nostre camp encara no hem pogut”.

Rio Duero Soria és un equip que s’ha reforçat molt bé amb un oposat i centrals efectius. No obstant això tenen moments d’irregularitat i dificultat per mantenir el ritme, extrems que Jaume Febrer ha indicat que “hem d’aprofitar sent el més sòlids possibles per treure rèdit”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad