El ConectaBalear vol recuperar sensacions de victòria a Sòria

L’equip de Jaume Febrer espera poder desplegar el seu joc i aprofitar possibles badades del Rio Duero

El ConectaBalear CV Manacor necessita aquest cap de setmana a Sòria recuperar les sensacions que ha tingut quan ha desplegat el seu millor joc, i passar pàgina de les dues derrotes viscudes a Manacor, especialment la del passat cap de setmana, davant un Illa Grau que va jugar sense pressió i va saber remuntar un partit molt igualat entre els dos equips.

Els jugadors de Jaume Febrer viatgen a terres del Duero per plantar cara a un Sòria que ha experimentat renovacions a la plantilla i que s’està confirmant com un conjunt clarament ambiciós per estar a la part alta de la classificació. Per a Febrer, el partit de demà ha de ser la confirmació dels bons resultats que el ConectaBalear sap oferir fora de casa, tal com va demostrar a Almoradí. “Competirem al màxim nivell, intentant que la mala sort que hem viscut amb les baixes que hem patit es noti el menys possible, i sumar punts fora de casa ja que en el nostre camp encara no hem pogut”.

Rio Duero Soria és un equip que s’ha reforçat molt bé amb un oposat i centrals efectius. No obstant això tenen moments d’irregularitat i dificultat per mantenir el ritme, extrems que Jaume Febrer ha indicat que “hem d’aprofitar sent el més sòlids possibles per treure rèdit”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad