El CB Voleibol Manacor fitxa l’atacant brasiler Thiago Vanole

El ConectaBalear Club Voleibol de Superlliga, ja té un nou fitxatge. Es tracta de Thiago Vanole⁣, brasiler de 1,90 cm d’alçada, que arriba per demostrar a pista els seus dots d’atacant i receptor. ⁣”Començam el mes de novembre amb la notícia d’un nou fitxatge d’altura!”, apunten des del club, que ja desitja veure’l en acció.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad