Manacor rebrà 143.250 euros en ajudes de Madrid per la torrentada

Un any després el Consell rep els 18 milions d’euros d’ajuts pel Llevant després que el Consell de Ministres hagi donat llum verda

El Consell de Mallorca rebrà 17.987.797 euros que avui el Consell de Ministres ha autoritzat abonar en concepte d’ajudes pels danys ocasionats per la torrentada del 9 d’octubre de 2018 i que va afectar els municipis de Sant Llorenç des Cardassar, Artà, Son Servera, Manacor i Capdepera. Concretament el consistori manacorí rebrà 143.250 euros per dur a terme dos projectes per la zona afectada de s’Illot.

L’Estat es va comprometre a sufragar el 50 % del cost dels projectes de reparació o restitució d’infraestructures, equipaments o instal·lacions públiques, de titularitat dels municipis afectats o de les carreteres del Consell de Mallorca, que va ser la institució que més va invertir per fer front a les despeses ocasionades pels desperfectes patits a la xarxa viària i als ponts. En total, la institució insular va assumir vint-i-tres actuacions a les vies afectades. El cost total de les obres va ser de 23.421.990 d’euros. Així, el Consell de Mallorca rebrà del Govern espanyol 11.710.995 d’euros, el 50 % de la despesa total assumida.

D’altra banda, el Consell de Mallorca també rebrà del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública les quantitats reclamades pels ajuntaments a aquesta subvenció, que la institució insular transferirà als consistoris i ascendeix a 6’3 milions d’euros. En concret, s’abonaran 5.287.445 euros a l’ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar (17 projectes); 462.845 euros a l’ajuntament d’Artà (13 projectes); 171.678 euros a l’ajuntament de Son Servera (13 projectes); 215.183 euros a l’ajuntament de Capdepera (4 projectes) i 143.250 euros a l’ajuntament de Manacor (2 projectes).

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad