Curs d’actualització mèdica sobre l’asma a l’hospital

Aquest dijous ha estat intents a l’Hospital de Manacor; per una banda s’ha duit a terme el III curs d’actualització en asma, on s’han pogut realitzar varies disercions sobre el tema. Amparo Romero, la cap de servei de Neumologia i la directora Gerent, Catalina Vadell han obert la jornada. Seguidament Ana Kersul, adjunta del servei, ha realitzat la ponència sobre que és exactament l’asma i com tractar-ho.

Per l’altra, s’ha realitzat també la primera Jornada internacional de Colposacropexia Laparoscòpica organitzada per Javier Agüera, cap del servei de Ginecologia. Ha estat present l’expert, Pier Luigi Montironi. Els assistents han pogut seguir des d’una sala dues operacions.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad