L’institut Mossèn Alcover, premiat en la lluita contra la violència de gènere

Ha estat guardonat en un concurs organitzat per la Universitat de les Illes Balears

L’IES Mossèn Alcover ha estat guardonat amb el primer premi del IV Concurs d’activitats de prevenció de la violència de gènere desenvolupades a institucions educatives no universitàries, convocat per la UIB. El premi està dotat amb 900 euros i s’havien de presentar totes les activitats sobre aquesta temàtica realitzades al centre durant el curs 2018-2019.

El centre havia treballat aquest tema com a eix transversal a través de diverses activitats

El centre de Manacor havia treballat aquest tema com a eix transversal a través de diverses activitats on participà tota la comunitat educativa: concurs de camisetes, realització d’un mannequin challenge al pati amb alumnat voluntari, representació de l’obra Matrioxka a Manacor i al Teatre Principal de Palma, cartells, assisir a l’obra de teatre Amor oscuro de Lorca, col·loquis, xerrades, celebració del 25N, còmics, dibuixos i murals, exposició de dones inventores…

Representación de l’obra Matrioxka

El dijous 17 d’octubre es va realitzar el lliurament de premis a la UIB. En nom del Mossèn hi varen assistir Toni Gayà (director del centre), Aina Vicens (coordinadora de coeducació del curs passat) i Pi Subirats (del departament de Dibuix).

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad