L’Ajuntament habilita per Tots Sants un bus de franc per arribar al cementiri

Partirà a les 15,30 hores de la plaça Ramon Llull i tornarà dues hores més tard

L’ajuntament de Manacor posarà aquest divendres 1 de novembre, dia de Tots Sants, un servei de bus de franc per qui no tengui possibilitat o no vulgui desplaçar-se en transport privat fins el cementiri de Son Coletes. Així, s’habilitarà una línea des de la plaça Ramon Llull amb els següents horaris:

-A les 15,30 hores: sortida de la plaça des Mercat fins al cementiri

-A les 17,30 hores: sortida del cementiri a la plaça

Per altra banda, el concistori també ha informat que la missa de Tots Sants serà a les quatre de l’horabaixa i hi haurà lloc reservat per a persones amb mobilitat reduïda.

L’horari d’obertura del cementiri de Son Coletes per a visites serà de les 8 a les 19 hores, del 28 d’octubre al 1 de novembre.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad