El Nova York victorià entra a escena a l’Auditori

Brutal-La Villarroel, presenta aquest cap de setmana l’obra ‘L’habitació del costat’

La companyia Brutal-La Villarroel, presenta aquest dissabte i diumenge l’obra de teatre L’habitació del costat, de Sarah Ruhl i dirigida per Julio Manrique. Interpretada per Ivan Benet, Carlota Olcina, Pol López, Cristina Genebat, Queco Novell, Màrcia Cisteró i Adeline Flaun, va rebre el Premi Butaca 2019 a la millor actriu repartiment.

La història passa a la segona meitat del segle XIX als afores de Nova York, durant l’anomenada època victoriana. Un metge fascinat pel progrés científic i tecnològic, el doctor Givings, experimenta amb l’ús d’un insòlit aparell elèctric que hauria de servir per curar tota mena de disfuncions i neurosis de naturalesa sexual: un vibrador (en la seva versió més primitiva).

Mentrestant, la seva jove i vital esposa, la senyora Givings, està patint serioses dificultats per alletar i alimentar convenientment el nadó d’ambdós, cosa que la té molt preocupada. I, alhora, experimenta una creixent curiositat respecte a les extravagants teràpies que el seu marit, amb el màxim secret, practica a l’habitació del costat…

A l’auditori de Manacor
02 de novembre de 2019. A les 7:30 de l’horabaixa
03 de novembre de 2019. A les 6:30 del capvespre

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad