El Nova York victorià entra a escena a l’Auditori

Brutal-La Villarroel, presenta aquest cap de setmana l’obra ‘L’habitació del costat’

La companyia Brutal-La Villarroel, presenta aquest dissabte i diumenge l’obra de teatre L’habitació del costat, de Sarah Ruhl i dirigida per Julio Manrique. Interpretada per Ivan Benet, Carlota Olcina, Pol López, Cristina Genebat, Queco Novell, Màrcia Cisteró i Adeline Flaun, va rebre el Premi Butaca 2019 a la millor actriu repartiment.

La història passa a la segona meitat del segle XIX als afores de Nova York, durant l’anomenada època victoriana. Un metge fascinat pel progrés científic i tecnològic, el doctor Givings, experimenta amb l’ús d’un insòlit aparell elèctric que hauria de servir per curar tota mena de disfuncions i neurosis de naturalesa sexual: un vibrador (en la seva versió més primitiva).

Mentrestant, la seva jove i vital esposa, la senyora Givings, està patint serioses dificultats per alletar i alimentar convenientment el nadó d’ambdós, cosa que la té molt preocupada. I, alhora, experimenta una creixent curiositat respecte a les extravagants teràpies que el seu marit, amb el màxim secret, practica a l’habitació del costat…

A l’auditori de Manacor
02 de novembre de 2019. A les 7:30 de l’horabaixa
03 de novembre de 2019. A les 6:30 del capvespre

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad