El Govern permet 214 places turístiques més a l’Acadèmia Rafa Nadal

El Consell de Govern d’avui tornarà a aplicar l’interès autonòmic per agilitzar els tràmits, sense que ni Ajuntament ni Consell puguin dir res

El Govern es bota una altra vegada tant l’ajuntament de Manacor com el Consell de Mallorca, administracions competents en la requalificació de sòl rústic, i a la Comissió Balear de Medi Ambient depenent del propi administratiu balear i avui divendres atorgarà a l’Acadèmia de Rafel Nadal a Manacor, el permís per construïr-hi quinze noves pistes de tennis més i permetre 214 places turístiques més a la residència, fins arribar a les 354.

D’aquesta forma l’Acadèmia del tennista creixerà 26.000 metres quadrats més

De la mateixa manera preveu la construcció d’un edifici de 8.000 metres quadrats d’ús esportiu, que en el primer projecte va quedar en l’aire. D’aquesta forma l’Acadèmia del tennista creixerà 26.000 metres quadrats més.

Ja la passada legislatura PSOE, del PP i Ciutadans van votar favorablement a la construcció del complex, fent valer l’interès autonòmic del projecte, a través d’una disposició addicional a la carta per poder agilitzar els tràmits urbanístics. Podem i Més, no hi tornen a estar d’acord amb els privilegis otorgats a l’esportista manacorí, el que no impedirà que s’aprovi.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad