Versions del claustre i John Lennon

Can Bauzà s’omple per escoltar els artistes que han reinterpretat el monument històric i les cançons del Beatles

Un centenar de persones ompliren ahir vespre d’Espai de Cultura i Humanitats situat a la planta baixa de l’edifici de Can Bauzà del carrer Major de Manacor, per assistir a un programa doble que va unir l’exposició que distints artistes plàstics han omplert de contingut donant la seva particular visió del claustre barroc de Sant Vicenç Ferrer.

Ruta explicada per les obres d’art

Claudia Giovanna Zucchelli, Cati Bauzà Riera, Maria Huerga, Jesús Ballester i Marina Cànoves (sols va faltar la presència de la fotógrafa Núria Sánchez Pascual) van descriure el procés creatiu de les seves obres, les influències per arribar a elles i les virtuts d’un espai històric consolidad dins l’imaginari manacorí.

La foto de Lennon i Yoko Ono fou presa per Miquel Sureda a la sortida de la parella dels jutjats de Manacor

Tot seguit, Pep Alba, Tomeu Matamalas i Martí Gomila desplegaren un repertori beatlemaníac, amb cançons majoritàriament de John Lennon, que va estar ben present durant la mitja hora llarga que durà el concert, a través d’una imatge de 1971, on es pot veure el compositor de Liverpool amb Yoko Ono a la cisterna del claustre manacorí. Una instantànea presa per Miquel Sureda a la sortida de la parella dels jutjats de Manacor, després de l’intent de segrest d’una escoleta de Calas de Mallorca de la filla que la japonesa tenia amb el productor britànic Anthony Cox.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad