Milers de bunyols endolceixen les Festes de ses Verges

Filada de gent a la plaça Joan March per disfrutar de la festa

Segueix el bon ambient a les Festes de ses Verges de l’Associació de Veïnats de Llevant. Si aquest divendres la plaça Joan March es va omplir per l’estesa de banderes, el cercavila i un tast de glosses i tapes al bar Mallorquí amb Blai Salom, Miquel Servera i Mateu ‘Xurí’, ahir diumenge hi va haver una bona filada de gent esperant els seu bunyols ensucrats. Més d’un centenar de persones per veure que tal estaven les delícies tradicionals més conegudes i apreciades d’aquesta època de l’any.

La glosada de divendres
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad