Milers de bunyols endolceixen les Festes de ses Verges

Filada de gent a la plaça Joan March per disfrutar de la festa

Segueix el bon ambient a les Festes de ses Verges de l’Associació de Veïnats de Llevant. Si aquest divendres la plaça Joan March es va omplir per l’estesa de banderes, el cercavila i un tast de glosses i tapes al bar Mallorquí amb Blai Salom, Miquel Servera i Mateu ‘Xurí’, ahir diumenge hi va haver una bona filada de gent esperant els seu bunyols ensucrats. Més d’un centenar de persones per veure que tal estaven les delícies tradicionals més conegudes i apreciades d’aquesta època de l’any.

La glosada de divendres
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad