El ConectaBalear no defineix un partit que va tenir de cara

El CV Manacor perd per 1 set a 3 contra l’Illa Grau en un encontre molt igualat que es decideix per errors

El ConectaBalear CV Manacor no va poder aquest dissabte vèncer l’Illa Grau, en un partit igualat on els sets s’han decidit per un escàs marge. Finalment, una remuntada visitant al darrer set va fer escapar el partit als locals, que perderen finalment per 1 set a 3. L’equip de Jaume Febrer va inaugurar el seu tercer partit de Superlliga encertant en el servei i l’atac, tot aprofitant la mala recepció de l’equip visitant, el que va disparar el marcador 7-2 en favor dels de Manacor.

Espectacular bloqueig local

Els locals van aconseguir portar el ritme del primer set i un bloqueig de David López va fer arribar el 20-18 en un moment en què el Illa Grau li trepitjava els talons a l’equip local i s’havia col·locat a tan sols un punt per darrere. Un punt de l’oposat Ángel Rodríguez tot i el triple bloqueig dels visitants, va fer desxondir un Manacor encertat en defensa i atac. Els dos centrals David López i Renato Marquès van desbordar a l’equip visitant pel centre de la xarxa.

Finalment una remuntada visitant al darrer set va fer escapar el partit als locals

En el segon set, Illa Grau va inaugurar el marcador. Un parcial de 2-9 va arribar a col·locar un avantatge de 6-10 per a l’equip visitant. Diversos errors en recepció de la defensa manacorina van fer patir l’equip, que va haver de lluitar per remuntar fins els 14 iguals. Després del 16-16, l’equip de Di Stefano ha agafat l’avantatge als de Manacor, controlant l’última part del set. Un punt de David López va assolir el 22-23 però l’avantatge d’Illa Grau finalment va decantar el segon set del costat del visitant.

Tercer set amb inici feble pel Manacor, que va aconseguir conduïr l’atac a partir del punt 13 amb punts molt contundents per les bandes i pel centre. Un set molt igualat en encerts i errors fins a arribar als 20 punts iguals. Un punt d’Angel Rodríguez al 20-23 va aconseguir donar oxigen al ConectaBalear. Linares va creuar la línia i el partit es va posar de cara per als locals malgrat estar un punt per darrere d’Illa Grau. Però un servei fallat de Rodríguez va tombar un altra vegada el set del costat de l’equip visitant.

El quart set va tenir un guió semblant amb un joc molt d’igual a igual, només trencat pels errors individuals d’uns i altres, fins al 17-17. En el punt 18 el ConectaBalear va aconseguir enlairar-se i desmarcar-se 23-19. Però uns dobles xiulats al col·locador Rubén Lorente van complicar el marcador 23-22. L’avantatge de 4 punts es quedava només en un i finalment el quart set i final del partit se’l va endur l’Illa Grau.

SETS: (25-22), (22-25), (23-25), (23-25)

ALINEACIONS:

CONECTABALEAR CV MANACOR:

R. Lorente, J. Víctor, J. F. Cabrer, D. López, R. Marqués, A. Rodríguez i A. Català (L). També van jugar S. Palomares, J.A. Rei, P. Palacios i S. Gibanel.

UBE ILLA GRAU: A. Grossi, J. L.Linares, V. Lersch, G. Loeches, N. Espelt, J. Rivera i C. Enríquez (L). També van jugar J. Pascual, D. Herrera, A. Blasco, M.Dimitrov.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad