El CE Manacor agafa aire guanyant en un bon partit

Els locals vencen 3 a 1 al CF Sóller tot i certes dificultats a la segona part.

El Manacor va tornar a trobar el camí de la victòria contra el Sóller en un partit que va controlar a la primera part i en el darrer tram de la segona. Els de Na Capellera van fer els deures prest i en una internada pel centre d’Alberto Pareja (el millor jugador del partit) van lograr, en el minut 5, avançar-se prest en el marcador.

Celebració al vestuari manacorí

Això va donar certa tranquilitat als homes de David García, per no passaren per massa problemes per mantenir la porteria, que en aquesta ocasió defensava Martorell, a zero. Fins i tot els manacorins tingueren una altra clara ocasió que després de tocar el travesser va botar finalment per defora de la retxa de gol.

Els manacorins que es situen ara onzens amb 12 punts

Després de la represa, però, les coses semblaren més complicades i a poc a poc el conjunt solleric va anar avançant metres fins que a una jugada de rebots dins l’àrea i després d’unes mans que semblaren clares de Serra, el visitants van aprofitar un retruc molt a prop de l’àrea petita, per igualar el partir i aspirar a treure qualque cosa positiva de Na Capellera.

No fou així, en bona part per la feina constant del mig camp del Manacor, amb l’icombustible Barbón al capdavant, i les carreres per la banda dreta de Pareja. Finalment i després d’una serie d’intents que no fructificaren, una passada a l’espai va deixar en un mà a mà a Joan Roig, que la va creuar a la sortida del porter Pau Seguí; 2 a 1 al minut 65 i de nou tranquil·litat. A partir d’aquí els canvis encertats de García, va reoxigenar el mig del camp amb Kurosawa i Gili, van fer que li poguessin arribar més pilotes a Nico, que en una d’elles va aconseguir girar-se amb molta habilitat dins l’àrea, fent que la pilota anés poc a poc fins al pal dret del porter del Sóller, tan sols tres minuts després del segon gol.

En definitiva, tres punts molt importants pels manacorins que es situen onzens de la Tercera Divisió Balear amb 12 punts i que ara hauran d’afrontar un seguit de partits a fora camp aquest mes de novembre, fins que la nova gespa de Na Capellera estigui ben instal·lada.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad