Desenes de globus passen per damunt Manacor

El quart dia de competició del 21è Campionat d’Europa de globus aerostàtics ha omplert aquest dematí el cel de Manacor amb desenes de participants arribats de distints països del continent a la recerca del títol. Alguns han volat tan baix que les imatges han estat espectaculars en arribar al casc urbà.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad