Visita guiada al ‘Projecte Claustre’ i versions dels Beatles

Serà aquest dissabte capvespre a l’edifici de Can Bauzà del carrer Major

Aquest dissabte 26 d’octubre, a partir de les 19 hores, a l’Espai d’Art i Humanitats del carrer Major de Manacor, es podrà gaudir d’una visita guiada i comentada a l’exposició Projecte Claustre. Serà a càrrec dels artistes Claudia Giovanna Zucchelli, Cati Bauzà Riera, Maria Huerga, Jesús Ballester, Núria Sánchez Pascual i Marina Cànoves, quin han exposat aquests darrers mesos les seves obres en referència a la seva visió personal del claustre barroc de sant Vicenç Ferrer.

Tomeu Matamalas, Pep Alba i Martí Gomila, versionaran els Beatles a les 20 hores

En acabar aquesta primera activitat, Tomeu Matamalas, Pep Alba i Martí Gomila, oferiran una hora més tard aproximadament, l’actuació musical Som fills dels Beatles, on repassaran una serie de cançons del mític grup de Liverpool, admetent les seves referències clares en ells mateixos i en tota la societat mallorquina i mundial dels anys seixanta i setanta. I aprofitant també la fotografia que John Lennon i Yoko Ono es feren a la cisterna del claustre, i que també s’inclou a l’exposició.

L’endemà, el 27 d’octubre, serà el torn per la música del “Sextet de corda en re menor “Souvenir de Florència”, op. 70” de P. Tchaikovsky i Capriccio de R. Strauss, interpretat per Olivier Charlier (violí), Sebastià Pou (violí), Isabel Villanueva (viola) Sonia Krasnova (viola), Christoph Henkel (violoncel) i Esteban Belinchón (violoncel). Es durà a terme a l’auditori del Conservatori de Manacor a les 19 h.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad