Salut mental des d’una perspectiva feminista

Es projecta el documental Zauria(k) a Na Camel·la

Aquest proper dia 9 de novembre a l’Espai Na Camel·la, es projectarà el documental Zauria(k). Bogeria – Cos – Feminismes, quepretén reflexionar sobre els malestars i la salut mental des d’una perspectiva feminista. Fa visible la intersecció entre salut mental/patiment psicosocial i les vivències de gènere mitjançant la realitat de nou dones.

A més, el públic podrà debatre amb les tres directores, que hi seran presents: Maier Irigoien, Iker Oiz Elgorriaga i Isabel Sáez Pérez. Serà a partir de les 19,30 h.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad