Salut mental des d’una perspectiva feminista

Es projecta el documental Zauria(k) a Na Camel·la

Aquest proper dia 9 de novembre a l’Espai Na Camel·la, es projectarà el documental Zauria(k). Bogeria – Cos – Feminismes, quepretén reflexionar sobre els malestars i la salut mental des d’una perspectiva feminista. Fa visible la intersecció entre salut mental/patiment psicosocial i les vivències de gènere mitjançant la realitat de nou dones.

A més, el públic podrà debatre amb les tres directores, que hi seran presents: Maier Irigoien, Iker Oiz Elgorriaga i Isabel Sáez Pérez. Serà a partir de les 19,30 h.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad