Incivisme amb resposta al carrer de Ciutat

Missatge ben aclaridor trobat aquest dimecres dematí a la voravia del carrer de Ciutat de Manacor. Paper, boli i poca cosa més a afegir… Aquestes coses passen massa sovint tant a la ciutat com a un municipi que hauria de cercar (i torbar) fórmules per almanco procurar que les irresponsabilitats del amos puguin tenir un ‘premi’ en forma de sanció econòmica; perquè sembla que només tocant la butxaca això té ja solució. A lo millor seria hora d’implantar un sistema de registre i detecció de l’infractor amb l’ADN.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad