Incivisme amb resposta al carrer de Ciutat

Missatge ben aclaridor trobat aquest dimecres dematí a la voravia del carrer de Ciutat de Manacor. Paper, boli i poca cosa més a afegir… Aquestes coses passen massa sovint tant a la ciutat com a un municipi que hauria de cercar (i torbar) fórmules per almanco procurar que les irresponsabilitats del amos puguin tenir un ‘premi’ en forma de sanció econòmica; perquè sembla que només tocant la butxaca això té ja solució. A lo millor seria hora d’implantar un sistema de registre i detecció de l’infractor amb l’ADN.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad