El bibliotecari Antoni Ferrer al Dilluns de l’Obra

Al Xarop a partir de les 20 hores, i sota el títol ‘Biblioteques i jornades d’estudis locals’

Dilluns que ve, dia 28 d’octubre, el bibliotecari manacorí Antoni Ferrer pronunciarà la conferència Biblioteques i jornades d’estudis locals. Es farà al Bar Xarop (plaça de Ramon Llull, 18), a les 20.00 hores, i estarà emmarcada dins la programació dels Dilluns de l’Obra.

El ponent abordarà múltiples qüestions com són la difusió cultural, les Jornades d’Estudis Locals i llur edició, el servei de lectura pública a l’Hospital de Manacor, la Setmana del Llibre i el foment de la lectura, així com d’El tren dels contes; els préstecs de llibres, les col·leccions i els fons documentals, tant si es tracta de materials audiovisuals o impresos; els premis literaris Ciutat de Manacor i llur col·lecció o el futur del llibre imprès.

N’Antoni Ferrer Febrer és llicenciat en Història de l’Art per la UIB. A més a més, en Toni és tècnic superior bibliotecari i coordinador del conjunt de biblioteques del terme de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad