El bibliotecari Antoni Ferrer al Dilluns de l’Obra

Al Xarop a partir de les 20 hores, i sota el títol ‘Biblioteques i jornades d’estudis locals’

Dilluns que ve, dia 28 d’octubre, el bibliotecari manacorí Antoni Ferrer pronunciarà la conferència Biblioteques i jornades d’estudis locals. Es farà al Bar Xarop (plaça de Ramon Llull, 18), a les 20.00 hores, i estarà emmarcada dins la programació dels Dilluns de l’Obra.

El ponent abordarà múltiples qüestions com són la difusió cultural, les Jornades d’Estudis Locals i llur edició, el servei de lectura pública a l’Hospital de Manacor, la Setmana del Llibre i el foment de la lectura, així com d’El tren dels contes; els préstecs de llibres, les col·leccions i els fons documentals, tant si es tracta de materials audiovisuals o impresos; els premis literaris Ciutat de Manacor i llur col·lecció o el futur del llibre imprès.

N’Antoni Ferrer Febrer és llicenciat en Història de l’Art per la UIB. A més a més, en Toni és tècnic superior bibliotecari i coordinador del conjunt de biblioteques del terme de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad