L’hospital reestructura l’aparcament per incrementar les places

Suposarà un 40% més de places al carrer principal

Fa ja uns dies que ha començat la reestructuració de la zona d’aparcament de l’Hospital de Manacor, gràcies a la feina de la brigada municipal i la Policia Local. El que soposará un increment del 40% de les places al carrer principal.

El carrer principal és d’una sola direcció així com també ho serà el del costat, el carrer 31 d’octubre, que es remodelarà divendres que vé. Per això, es demana precaució als conductors perquè vagin amb compte i es fixin amb la nova senyalització.

La Directora gerent, Catalina Vadell, així ho ha explicat, destacant que s’ha aconseguit augmentar un 40% el nombre de places d’estacionament d’aquest carrer principal.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad