L’hospital reestructura l’aparcament per incrementar les places

Zona d'aparcament

Suposarà un 40% més de places al carrer principal

Fa ja uns dies que ha començat la reestructuració de la zona d’aparcament de l’Hospital de Manacor, gràcies a la feina de la brigada municipal i la Policia Local. El que soposará un increment del 40% de les places al carrer principal.

El carrer principal és d’una sola direcció així com també ho serà el del costat, el carrer 31 d’octubre, que es remodelarà divendres que vé. Per això, es demana precaució als conductors perquè vagin amb compte i es fixin amb la nova senyalització.

La Directora gerent, Catalina Vadell, així ho ha explicat, destacant que s’ha aconseguit augmentar un 40% el nombre de places d’estacionament d’aquest carrer principal.

Print Friendly, PDF & Email