El Manacor perd, aquesta vegada amb el Constància

Els manacorins no poden amb els inquers i tot i la reacció final, perden per 1 a 2

Na Capellera va tornar a veure con el CE Manacor no va poder, aquest dissabte, fer-se ni amb els tres punts ni tan sol amb l’empat davant el Constància d’Inca, que va demostrar estar una passa endavant del conjunt de David García i va solventar el partit 1 a 2.

Els blanc i vermells van començar deixondits però amb més voluntat que joc, el que va fer que molt prest, i a la treta d’un corner, Bauzà aprofités la badada de la defensa per avançar els inquers, vestits en aquesta ocasió de negre. A partir d’aquí el guió va ser un altra i el Constància pràcticament no va deixar sortir els manacorins del seu camp la resta de la primera part, i això que el Manacor s’hagués pogut posar pel davant pocs minuts abans amb un remat a pocs metres de la porteria que un defensa del Constància va treure damunt la retxa, però el futbol és així.

Després de la represa, els locals van fer l’esforç de posar més ritme al partit i tractaren sense massa encert de posar en guàrdia la defensa negra

Al minut vint, l’àrbitre va assenyalar un penal que va semblar just en favor del inquers, després que dos jugadors del Manacor impedissin la carrera cap a l’àrea petita de l’extrem esquerra del Constància. Però el que hagués pogut ser el 0 a 2, es va topar amb el porter local, Jaume Ferrer, que va endevinar la trajectòria de la pilota i va rebutjar a la dreta, el xut dels onze metres.

Després de la represa, els locals van fer l’esforç de posar més ritme al partit i tractaren sense massa encert de posar en guàrdia la defensa negra. Uns quants xuts i centrades de Barbón, i diverses internades de Nico després (a qui el línia li assenyalà un fora de joc inexistent que l’hagués deixat tot sol davant el porter Riutort), el Constància va tornar a trobar un forat i Gurrionero, molt hàbil, va posar terra de per mig amb una pilota picada impossible per a Ferrer. Zero a dos i molt poques coses a discutir.

Ja cap al final, una passada a l’espai va deixar totsol a Pareja, que va definir en carrera creuant la pilota per escurçar distàncies, ja amb massa poc temps per reaccionar. En definitiva, molta voluntat però poc joc combinatiu, van fer que el Manacor, que des del penal jugués amb deu per l’expulsió de Blanco, acabés sense punts i ara ocupi el tretzè lloc amb nou punts. La propera jornada tornarà a ser a Na Capellera i contra el Sóller.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad