El ConectaBalear torna d’Alacant amb els primers tres punts

El Club Voleibol Manacor guanya per 1 set a 3 al Voleibol Almoradí

El ConectaBalear CV Manacor ja té punts després de victòria 1-3 a Alacant, contra Voleibol Almoradí. Els jugadors de Jaume Febrer van realitzar un joc de menys a més, amb la dificultat que va suposar un primer set en contra, que van acabar remuntant en els tres següents. L’equip manacorí va mostrar els seus mèrits malgrat absències destacades com la del receptor Xesc Mesquida i les molèsties del central Rafel Martíns.

El joc manacorí va començar amb una actitud de desconnexió, que de seguida va ser aprofitada per l’equip local. El ConectaBalear no aconseguia afinar la recepció i per tant la col·locació i l’atac. Tampoc va estar encertat en bloqueig i defensa, el que va permetre a Almoradí ser més agressiu en el joc. El primer set es va tancar amb quatre punts d’avantatge en favor de l’equip local.

El segon i tercer set van ser una progressió constant del ConectaBalear

El segon i tercer set van ser una progressió constant del ConectaBalear. I tot i la indisposició del central Martíns en un genoll, que va obligar a la seva retirada, l’equip va aconseguir connectar-se al joc i començar a exhibir la seva millor versió. Bons serveis del col·locador Lorente, bloquejos efectius de centrals i punts d’atac per part del receptor Cabrer i l’oposat Rodríguez van deixar el set en mans de l’equip manacorí. El segon set es va tancar amb un 23-26, i el tercer set va deixar mig clara la victòria dels de Manacor per 14-25.

En el quart set, els dos equips van bregar una batalla punt a punt sense escapar-excessivament els uns dels altres al principi. Ja en el 11-17 a favor de ConectaBalear, l’equip local va demanar temps per frenar l’avanç de sis punts de l’equip de Jaume Febrer. El joc, en aquest moment ja estava clarament inclinat del costat de ConectaBalear, amb una dinàmica molt bona gràcies a una bona recepció i bona col·locació que possibilitava l’atac efectiu: 16-22 i tres punts molt importants.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad