Serafí Lliteres encapçala la nova junta directiva de l’Obra Cultural a Manacor

Va ser l’únic equip que va presentar candidatura, pel que fou elegit per assentiment unànime

Serafí Lliteres és el nou president de l’Obra Cultural Balear a Manacor. L’Assemblea de socis, reunida dimarts 15 d’octubre al local de l’entitat, va elegir per assentiment unànime la nova Junta Directiva, atès que no s’hi va presentar cap candidatura alternativa.

Els altres integrants de la Junta són Sebastià Riera, vicepresident; Antoni Martiàñez, secretari; Jordi Caldentey, secretari adjunt; Aleix Alcover, tresorer;  i els vocals Sebastià Quetgles, Llorenç Galmés, Antònia Llull, Margalida Fuster, Antoni Llinàs i Miquel Sitges.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad