Aproscom demana a l’Ajuntament l’adaptació de l’accés al seu hort urbà

També aquesta setmana aquesta setmana s’ha duit a terme al teatre de Manacor la Jornada Enfoca Diferent. Atrevir-se té premi

Laura i Colau, en representació dels seus companys autogestors i en general de totes les persones amb discapacitat, han presentat aquesta setmana una instància a l’ajuntament de Manacor per demanar l’adaptació de l’accés a l’hort urbà concedit a la Residència i Centre de Dia d’Aproscom. Han aportat els plànols i la proposta feta des de la Residència.

Al mateix temps han volgut agrair la bona atenció del personal del consistori i en especial dels regidors Joan Gaià i Sebastià Llodrà. El propi Gaià els va voler donar les gràcies també “per la vostra implicació, el vostre temps i les vostres aportacions”

Per altra banda també aquesta setmana s’ha duit a terme al teatre de Manacor la Jornada Enfoca Diferent. Atrevir-se té premi, de Aproscom Fundació, l’entitat comarcal que treballa dia a dia per la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad