Aproscom demana a l’Ajuntament l’adaptació de l’accés al seu hort urbà

També aquesta setmana aquesta setmana s’ha duit a terme al teatre de Manacor la Jornada Enfoca Diferent. Atrevir-se té premi

Laura i Colau, en representació dels seus companys autogestors i en general de totes les persones amb discapacitat, han presentat aquesta setmana una instància a l’ajuntament de Manacor per demanar l’adaptació de l’accés a l’hort urbà concedit a la Residència i Centre de Dia d’Aproscom. Han aportat els plànols i la proposta feta des de la Residència.

Al mateix temps han volgut agrair la bona atenció del personal del consistori i en especial dels regidors Joan Gaià i Sebastià Llodrà. El propi Gaià els va voler donar les gràcies també “per la vostra implicació, el vostre temps i les vostres aportacions”

Per altra banda també aquesta setmana s’ha duit a terme al teatre de Manacor la Jornada Enfoca Diferent. Atrevir-se té premi, de Aproscom Fundació, l’entitat comarcal que treballa dia a dia per la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad