Concentració a Sa Bassa en rebuig per la sentència del Procés

Unes 500 persones omplen el centre tot i la pluja

Tot i la pluja, centenars de persones s’han concentrat avui dilluns a la plaça de Sa Bassa de Manacor en protesta a la sentència del Tribunal Suprem contra els líders del Procés català, feta pública el dematí. Unes concentracions que també s’han repetit a altres places de Palma, Inca, Llubí, Pollença, Alcúdia i Esporles. Les convocatòries, programades per les 20 hores, s’han duit a terme amb el lema Autodeterminació i Llibertat: Prou repressió.

Cal recordar que la sentencia ha determinat les següents condemnes de presó:

Oriol Junqueras: 13 anys de presó i 13 d’inhabilitació

Raül Romeva, Jordi Turull i Dolors Bassa: 12 anys de presó i 12 d’inhabilitació

Carme Forcadell: 11 anys i sis mesos de presó i d’inhabilitació

Joaquim Forn i Josep Rull: 10 anys i sis mesos de presó i d’inhabilitació

Jordi Sànchez i Jordi Cuixart: 9 anys de presó i 9 d’inhabilitació

Santi Vila, Meritxell Borràs i Carles Mundó: condemnats com a autors d’un delicte de desobediència a penes de deu mesos de multa, amb una quota diària de 200 euros, i un any i vuit mesos d’inhabilitació especial.

Els delictes són tots els primers per sedició, mentre que el de rebel·lió ha quedat descartat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad