Concentració a Sa Bassa en rebuig per la sentència del Procés

Unes 500 persones omplen el centre tot i la pluja

Tot i la pluja, centenars de persones s’han concentrat avui dilluns a la plaça de Sa Bassa de Manacor en protesta a la sentència del Tribunal Suprem contra els líders del Procés català, feta pública el dematí. Unes concentracions que també s’han repetit a altres places de Palma, Inca, Llubí, Pollença, Alcúdia i Esporles. Les convocatòries, programades per les 20 hores, s’han duit a terme amb el lema Autodeterminació i Llibertat: Prou repressió.

Cal recordar que la sentencia ha determinat les següents condemnes de presó:

Oriol Junqueras: 13 anys de presó i 13 d’inhabilitació

Raül Romeva, Jordi Turull i Dolors Bassa: 12 anys de presó i 12 d’inhabilitació

Carme Forcadell: 11 anys i sis mesos de presó i d’inhabilitació

Joaquim Forn i Josep Rull: 10 anys i sis mesos de presó i d’inhabilitació

Jordi Sànchez i Jordi Cuixart: 9 anys de presó i 9 d’inhabilitació

Santi Vila, Meritxell Borràs i Carles Mundó: condemnats com a autors d’un delicte de desobediència a penes de deu mesos de multa, amb una quota diària de 200 euros, i un any i vuit mesos d’inhabilitació especial.

Els delictes són tots els primers per sedició, mentre que el de rebel·lió ha quedat descartat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad