Vintiunena diada de la colla castellera Al·lots de Llevant

Serà aquest dissabte, com és habitual, a Sa Bassa

La Colla castellera Al·lots de Llevant celebrarà aquest dissabte a Sa Bassa la vintiunena Diada de la colla. Serà a les 17.30 h i comptaran amb la presència, ja habitual, dels Castellers de Mallorca i com a convidats una agrupació venguda del Penedès, els Castellers de Mediona.
Els Al·lots de Llevant carregaren el seu primer castell de set pisos a Manacor l’any 1999
Des dels castellers manacorins es congratulen que, sense interrupció durant vint-i-un anys, cada mes d’octubre Manacor compti amb una actuació castellera de nivell. Com a cartell promocional de la trobada es fa servir la imatge del primer castell de set pisos que es va carregar a Manacor. Fou l’any 1999.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad