Vintiunena diada de la colla castellera Al·lots de Llevant

Serà aquest dissabte, com és habitual, a Sa Bassa

La Colla castellera Al·lots de Llevant celebrarà aquest dissabte a Sa Bassa la vintiunena Diada de la colla. Serà a les 17.30 h i comptaran amb la presència, ja habitual, dels Castellers de Mallorca i com a convidats una agrupació venguda del Penedès, els Castellers de Mediona.
Els Al·lots de Llevant carregaren el seu primer castell de set pisos a Manacor l’any 1999
Des dels castellers manacorins es congratulen que, sense interrupció durant vint-i-un anys, cada mes d’octubre Manacor compti amb una actuació castellera de nivell. Com a cartell promocional de la trobada es fa servir la imatge del primer castell de set pisos que es va carregar a Manacor. Fou l’any 1999.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad