El llibre ‘Sa torrentada’, protagonista del proper Dilluns de l’Obra

Hi assitiran els seus autors. Serà dilluns a les 20 hores al bar Xarop

La torrentada que l’any passat castigà tan severament el poble de Sant Llorenç tornarà a ser la protagonista del pròxim Dilluns de l’Obra Cultural Balear de Manacor, al bar Xarop (plaça de Ramon Llull, 18) dia 14 d’octubre, a les 20.00 hores. S’hi ha convidat als autors del llibre Sa torrentada i en prinicipi hi assistiran en Josep Cortès, en Guillem Pont, en Tomàs Martínez, en Pau Quina i en Serafí Lliteres.

La conferència, que girarà al voltant de l’elaboració del llibre, té dos objectius: d’una banda, deixar constància del que va passar, mirat des de tots els punts de vista que se’ls han ocorregut, per tal que, si en el futur en venen d’altres, hom sàpiga què es va fer a la de l’octubre de 2018. De l’altra, intentar aportar solucions perquè les futures inundacions no facin tant de matx com aquesta.

La conferència té dos objectius: deixar constància del que va passar i intentar aportar solucions perquè les futures inundacions no facin tant de matx com aquesta.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad