s’Agrícola inaugura l’exposició de la pintora Ana Perelló

‘Ombres i formes contemporànies’ és el títol de la mostra

El passat dissabte 5  s’inaugurà a S’Agrícola l’exposició «Ombres i formes contemporànies» de la pintora manacorina Ana Perelló. La Inauguració va contar amb l’assistència d’un bon grapat d’amics i familiars de l’artista manacorina així com a socis de s’Agrícola. Les obres exposades, emmarcades dins la tècnica del fotorealisme, estan inspirades amb seqüències fotogràfiques a les que  Ana Perelló ha modificat afegint o llevant elements que ha cregut convenient per donar el seu punt de vista personal a l’obra.

Moment de la inauguració

 

 

Les obres exposades, emmarcades dins la tècnica del fotorealisme, estan inspirades amb seqüències fotogràfiques a les que  Ana Perelló ha modificat afegint o llevant elements

Tot i que la majoria d’obres exposades son retrats, (alguns auto-retrats), també ens ha volgut reflectir en algunes obres el temes paisatgístics, creacions sensuals, o imatges quasi extractes que mostren les deformacions que produeix l’aigua i el vidre davant la realitat. precisament el gran domini de la tècnica fotorealista fa que Ana Perelló dibuixi l’aigua en totes les seves formes. sigui en estat de repòs, esquitxos regalims, gotes… amb una pulcritud perfecta.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad