La Institució Alcover presenta el cicle ‘Mallorca terra de llecor’

S’ofereixen distintes activitats per comprendre el llegat del lingüista i escriptor ‘manacorí’

Aquest dimarts Mateu Marcé, regidor de Cultura, Bàrbara Sagrera, directora de la Institució Pública Antoni M. Alcover, i Tomàs Vibot, filòleg, escriptor i guia cultural han presentat, a la seu de la Institució, el cicle “Mallorca terra de llecor”, un cicle patrimonial i cultural per tal de comprendre el llegat de l’escriptor i lingüista manacorí Antoni Maria Alcover, tot descobrint diferents parts de Mallorca.

En aquesta segona temporada, la Institució Alcover ens ofereix “cinc rutes per Mallorca a través del patrimoni i la cultura popular que testimonien els textos d’Antoni Maria Alcover”.

Cinc rutes per Mallorca a través del patrimoni i la cultura popular que testimonien els textos d’Antoni Maria Alcover

De la mà de Tomàs Vibot podrem gaudir de “La segona pàtria de mossèn Alcover”, dia 19 d’octubre a Ciutat, de “De Santa Cirga a Formentor”, dia 30 de novembre a Pollença, de “Carrers i cases d’espiritualitat”, dia 15 de febrer a Sencelles, de “Sobrassada de la terra”, dia 14 de març a Artà, i de “Racons i rondalles amb olor d’ensaïmada”, dia 25 d’abril a Búger.

En tots els casos és necessària la inscripció, que la podeu dur a terme a través del correu institucioalcover@gmail.com.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad