La Institució Alcover presenta el cicle ‘Mallorca terra de llecor’

S’ofereixen distintes activitats per comprendre el llegat del lingüista i escriptor ‘manacorí’

Aquest dimarts Mateu Marcé, regidor de Cultura, Bàrbara Sagrera, directora de la Institució Pública Antoni M. Alcover, i Tomàs Vibot, filòleg, escriptor i guia cultural han presentat, a la seu de la Institució, el cicle “Mallorca terra de llecor”, un cicle patrimonial i cultural per tal de comprendre el llegat de l’escriptor i lingüista manacorí Antoni Maria Alcover, tot descobrint diferents parts de Mallorca.

En aquesta segona temporada, la Institució Alcover ens ofereix “cinc rutes per Mallorca a través del patrimoni i la cultura popular que testimonien els textos d’Antoni Maria Alcover”.

Cinc rutes per Mallorca a través del patrimoni i la cultura popular que testimonien els textos d’Antoni Maria Alcover

De la mà de Tomàs Vibot podrem gaudir de “La segona pàtria de mossèn Alcover”, dia 19 d’octubre a Ciutat, de “De Santa Cirga a Formentor”, dia 30 de novembre a Pollença, de “Carrers i cases d’espiritualitat”, dia 15 de febrer a Sencelles, de “Sobrassada de la terra”, dia 14 de març a Artà, i de “Racons i rondalles amb olor d’ensaïmada”, dia 25 d’abril a Búger.

En tots els casos és necessària la inscripció, que la podeu dur a terme a través del correu institucioalcover@gmail.com.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad